Logo LeDorm

LEDORM
DEKBEDDEN.

LeDorm biedt een complete collectie donzen dekbedden. Ieder donzen dekbed is verkrijgbaar in 4 warmteklassen. Bovendien kan het donzen dekbed ook per zone worden aangepast. Koude voeten? De voetenzone kan extra worden afgevuld met dons. altijd koud bij de schouders en nek. ook hier kan het dons dekbed net even warmer worden gemaakt. 

De donzen dekbedden zijn verkrijgbaar in een één-, twee- en litsjumeaux uitvoering verkrijgbaar. Wilt u graag één groot dekbed met uw partner en de warmtebehoefte is verschillend? Dit is geen probleem. Het ene deel van het donzen dekbed wort afgevuld met een warmteklasse, het andere deel wordt afgevuld met een andere warmteklasse. Zo slaapt u toch beiden comfortabel onder één groot dekbed zonder middennaad. Het LeDorm partner dekbed is een feit.

LeDorm kent drie niveaus donzen dekbedden: Royal, Regale en Superior. Allen gemaakt van de mooiste tijken en donssoorten. Ervaar zelf de verschillen van deze prachtige donzen dekbedden bij de LeDorm dealer bij u in de buurt.

ROYAL

De zachte batist tijk van het LeDorm Royal dekbed heeft, dankzij de NOMITE certificering, zo’n dicht geweven tijk dat huisstofmijt zich er niet in kan nestelen. 
Bovendien is de tijk zo licht dat het een extreem hoge drapeerbaarheid heeft. De tussenschotjes binnen in het dekbed zorgen ervoor dat er geen warmteverlies ontstaat bij de stiknaden. De Royal wordt gevuld met een hoogwaardige 90% witte Arctische Toendra ganzendons én is zelfs navulbaar. Dankzij de Vital Finish heeft de tijk een betere vochtregulatie. 

De Royal is leverbaar in enkel of vierseizoenen. En er is keuze uit warmteklasse 1 (winter), 2 (all seasons), 3 (voor-, najaar) en 4 (zomer). 

REGALE

Dit dekbed is gemaakt van de allerbeste kwaliteit dons. De vulling van 100% witte Alpine Toendra ganzendons heeft de allergrootste vulkracht. De tijk is van zuiver geweven batist die slechts 75 gram/m2 weegt is tevens voorzien van NOMITE certificering, waardoor deze absoluut geen huisstofmijt doorlaat. De combinatie van deze hoogwaardige kwaliteiten dons en tijk zorgen voor de hoogst mogelijke drapeerbaarheid. Dankzij de Vital Finish, een biologische en mechanische behandeling die er voor zorgt dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt, heeft de tijk een nog betere vochtregulatie.

De Regale is leverbaar in enkel of vierseizoenen. En er is keuze uit warmteklasse 1 (winter), 2 (all seasons), 3 (voor-, najaar) en 4 (zomer). 

SUPERIOR

De Superior is de absolute top op het gebied van dekbedden. Het dons van de Superior wordt uitsluitend geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht van het Polaire Toendra dons het hoogst is. Dit levert de 100% witte Polaire Toendra ganzendons op. De tijk is gemaakt van Micro Tencel® en zijde. Het Superior dekbed is uitermate geschikt voor mensen met huisstofmijtallergie. Dankzij de Vital Finish heeft de tijk een nog betere vochtregulatie. Het dekbed is zo comfortabel dat u, op extreem warme avonden na, het hele jaar onder dit dekbed kunt slapen.

De Superior is leverbaar in enkel of vierseizoenen. En er is keuze uit warmteklasse 1 (winter), 2 (all seasons), 3 (voor-, najaar) en 4 (zomer).  

KAMEELHAAR

Dit kameelhaar dekbed is een van de beste wollen dekbedden die er zijn. Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal-Azië waar temperaturen voorkomen van -20 graden Celsius tot +40 graden Celsius. De tijk is gemaakt van 100% katoen. Aan het kameelhaar is ook nog eens 10% tencel toegevoegd waardoor het dekbed nog beter vocht kan reguleren voor het beste slaapklimaat.  

Het Kameelhaar dekbed is leverbaar in enkel of vierseizoenen. En er is keuze uit warmteklasse 2 (all seasons), 3 (voor-, najaar) en 4 (zomer). 

EMPERATOR

Het Eiderdons dekbed is het beste van het beste. Deze 100% Polaire IJslandse Eiderdons is een unieke donsvlok van de Eidereend. Op IJsland wordt deze Eiderdons na de broedtijd uit de nesten van de Eidereend verzameld. Vanwege de kleine hoeveelheden en de uitmuntende eigenschappen van het materiaal is een Eiderdons dekbed zeer exclusief. Het LeDorm Eiderdons dekbed is voorzien van een hele licht gewicht tijk van 100% zijde of 100% katoen. Hierdoor is het dekbed ultra licht en valt het dekbed heel soepel om het lichaam.

Het eiderdons dekbed is leverbaar in enkele variant (warmteklasse 2). Op aanvraag zijn ook andere warmteklassen mogelijk.

Custom made partnerdekbed

Een comfortabel LeDorm dekbed kenmerkt zich door souplesse en een licht gewicht. Ieder persoon heeft weer andere behoeften voor een dekbed. De één heeft het altijd te koud, de ander te warm en toch wilt u samen onder één dekbed slapen. Omdat ieder mens anders is, wordt door  LeDorm het partnerdekbed op warmtewens aangepast. De donzen dekbedden uit de LeDorm collectie kunnen zelf naar wens worden samengesteld. Zelfs een extra warme voetzone behoort tot de mogelijkheden. Zo heeft u de gemakken van een groot dekbed, maar het eigen comfort wat u wenst van een dekbed.

Brochure

BROCHURE
AANVRAGEN

Vraag hier onze duurzame (digitale) brochure aan voor inspiratie

Nieuwsbrief      
 
>Aanvragen

HEVEAIR® NATUURLATEX

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® 100% natuurlatex. Zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. De basis voor een heerlijk en eerlijk comfort.

AMBACHTELIJK GEPRODUCEERD

Ieder LeDorm product wordt met aandacht en liefde grotendeels handmatig gemaakt. Iedere stap in het proces wordt beoordeeld op de hoge kwaiteitsmaatstaven die past bij het beste comfort voor u persoonlijk.

DUURZAAM ONTWIKKELD

De keuze voor materialen heeft invloed op welzijn en dien van uw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.