Logo LeDorm

LEDORM
HOOfdKUSSENS.

Het hoofdkussen is een belangrijk onderdeel van een slaapsysteem op maat. Een goed hoofdkussen is essentieel voor een juiste en gezonde slaaphouding. Het hoofdkussen ondersteunt namelijk de hoofd- en nekwervels welke niet door het matras worden ondersteund.  
Bij het kiezen van een passend hoofdkussen is natuurlijk uw persoonlijke voorkeur, uw slaaphouding, uw lichaamsbouw en uw slaapsysteem van belang. Slaapt u op uw zij, dan heeft u een ander hoofdkussen nodig dan voor "rugslapers". Daar komt nog bij dat een breedgeschouderd persoon die op de zij ligt, een ander kussen behoeft dan een persoon met dezelfde slaaphouding.
Donzen en half-donzen hoofdkussens zijn heel zacht en lekker comfortabel, u zakt er als het ware in weg. Dons is makkelijk vormbaar en laat zich heel goed aanpassen aan uw persoonlijke vormen. De hoge vochtregulatie van het kwaliteitsdons en de dicht geweven tijken van de LeDorm collectie zorgen ervoor dat alle donzen kussens geschikt zijn voor mensen die allergisch zijn voor de huisstofmijt.

OPSCHUDBAAR.

REGINA

Het Regina kussen is een stevig kussen gevuld met 15% ganzendons. Met een vulgewicht van ruim 1000 gram ganzendons en ganzenveertjes is dit een kussen voor de stevige slaper.

ROYAL

Het Royal kussen is een heerlijk zacht kussen gevuld met 65% eendendons. Het Royal kussen zorgt voor een goede ondersteuning en comfort.

REGALE

Bent u op zoek naar het koesterende gevoel van zuiver dons? Dan is de Regale het juiste kussen voor u, met een vulling van 90% witte ganzendons.

SUPERIOR

Het Superior kussen is gevuld met 100% witte ganzenveren. De veren zijn extra gekruld waardoor ze zachter aanvoelen dan een gemiddeld veren kussen. De 100% katoenen tijk heeft een stevige keperbinding.

NOBLESSE

Noblesse bestaat uit 3 delen. De onder- & bovenkant zijn gevuld met een hoogwaardige 90% witte ganzendons. Het middendeel is gevuld met ganzenveertjes. Men slaapt dus op de zachte donslaag die steun krijgt van het stevige middeldeel.

JAVA KAPOK

Dit kussen is gevuld met 100% 1A Java kapok. Ideaal hoofdkussen voor de zomer en voor mensen die overmatig transpireren rondom de nek.

VORMVAST.

CONTESSA

Voor de juiste ondersteuning kan het Contessa hoofdkussen aangepast worden aan elk hoofdtype.
Het vulmateriaal van de Contessa heeft in de kamers een hoogwaardige 65% eendendons. Door middel van het speciale pocketsysteem is het hoofdkussen aanpasbaar, ook achteraf.
De eendendons heeft een veel beter vochtregulerend vermogen dan een synthetische vulling. Elke kamer is in een trechtervorm gestikt, waardoor de vulling op zijn plaats blijft. Door de Vita Talalay latex neksteun krijgt de nek de perfecte ondersteuning. Leverbaar in zacht, medium en stevig.

EXCELLENT

Het Excellent hoofdkussen heeft een vormvaste kern van Vita Talalay latex en is voorzien van een neksteun. De met 90% eendendons gevulde tijk zorgt voor een uitstekende vochtregulatie en een uiterst zacht gevoel, waardoor het haar souplesse behoudt. Leverbaar in extra zacht, zacht, medium en stevig.

EIERDONS

Emperator Box

Dit kussen is gevuld met 100% Polaire IJslandse Eiderdons aan de buiten zijden. De binnen kern is gevuld met 90% wite ganzendons. Dit kussen is hierdoor iets steviger.

Emperator Silk Box

Dit kussen is gevuld met 100% Polaire IJslandse Eiderdons aan de buiten zijden. De binnen kern is gevuld met 100% Polaire Toendra ganzendons. Een heerlijk zacht kussen.

Emperator Silk Curve

Dit kussen is een ondersteunend hybride kussen. Het kussen heeft een ondersteunende laag van 100% Vita Talalay Natuurlatex. Daarbovenop is het kussen voorzien van 100% Polaire Toendra ganzendons, met aan de bovenzijde voor het eerste donszachte gevoel een laag van de 100% Polaire IJslandse Eiderdons.

HEVEAIR® NATUURLATEX

De basis van vrijwel ieder LeDorm product is Heveair® 100% natuurlatex. Zeer comfortabel, hoog elastisch, vochtregulerend, ergonomisch, duurzaam en antibacterieel. De basis voor een heerlijk en eerlijk comfort.

AMBACHTELIJK GEPRODUCEERD

Ieder LeDorm product wordt met aandacht en liefde grotendeels handmatig gemaakt. Iedere stap in het proces wordt beoordeeld op de hoge kwaiteitsmaatstaven die past bij het beste comfort voor u persoonlijk.

DUURZAAM ONTWIKKELD

De keuze voor materialen heeft invloed op welzijn en dien van uw omgeving. Met zorg worden bij voorkeur natuurlijke materialen gekozen die zorgen voor een optimaal comfort, maar die ook goed verwerkt kunnen worden nadat ze aan een tweede leven gaan beginnen.